Prvi pogled na dokumentarac o Dženet Džekson VIDEO

Objavljen je trejler za dvodelni dokumentarni film "Janet" o slavnoj pop pevačici Dženet Džekson.

Izvor: B92

Utorak, 07.09.2021.

14:10

Prvi pogled na dokumentarac o Dženet Džekson VIDEO
Foto: EPA/ALI HAIDER

"Ovo je moja priča koju sam ja ispričala. Ne kroz nečije tuđe oči. Ovo je istina. Uzmi ili ostavi. Voli ili mrzi. Ovo sam ja", priča Dženet u prvom trejleru uz podlogu pesme 'Control' iz 1986. godine.

U najavi za film se pojavljuju Misi Eliot, Maraja Keri i Pola Abdul koje govore o njenom uticaju, zajedno s Titom Džeksonom koji je rekao da će Dženet uvek biti njegova mlađa sestra. Tu su i kratki isečci brata Majkla Džeksona i kolega iz igranog filma "Poetic Justice" među kojima je bio i Tupak Šakur.

Dokumentarni film o životu i karijeri Dženet Džekson režirao je Ben Hirš, a Dženet i Rendi Džekson su bili izvršni producenti. Film se snimao, navodno, punih pet godina.

Dokumentarac je velikim delom snimljen u vreme kad je 2018. godine preminuo Džo, otac Dženet Džekson. Uz mnoštvo arhivskih snimaka, dokumentarac o Dženet istražuje i značajne trenutke u njenom životu i karijeri, uključujući smrt brata Majkla 2009. godine.

Ostale teme koje će četvorosatni dokumentarni film pokriti su i kontroverzni nastup na Super Bowlu 2004. godine s Džastinom Timberlejkom, povratak na pozornicu posle odmora od muzike i njen ulazak u majčinstvo.

Premijera filma najavljena je za januar 2022. godine povodom 40 godina od izlaska njenog debi albuma "Janet Jackson" iz 1982. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: