Šta će biti sa omiljenim parom iz serije "La Casa de Papel"? VIDEO

Peti serijal, ujedno i finalni, stiže na Netfliks krajem godine, a kako navode mediji, biće eksplozivniji i napetiji nego svi do sada, barem sudeći prema količini pucnjave, eksplozija i tuča koje su najavljene u prvom trejleru.

Izvor: B92

Utorak, 03.08.2021.

11:07

Šta će biti sa omiljenim parom iz serije
Foto: Profimedia

Poslednja sezona završila se tako što su glavni junaci bili u prilično nezgodnoj situaciji -. zarobljeni u nacionalnoj banci. Nova sezona nastavlja se upravo tu.

Kraj, gotovo: Datum poslednje sezone "La casa de papel" je tu VIDEO

Zvanični sinopsis kaže da su već 100 sati zatvoreni u Španskoj banci. Uspeli su da oslobode Lisabon, ali mračni trenuci su tek pred njima.

Inspektorka Sijera uhapsila je Profesora i on prvi put nema rezervni plan za bekstvo. I taman kada pomisle da više ništa ne može da krene po zlu jer je situacija beznadežno loša, suočiće se sa mnogo moćnijim neprijateljem nego što su očekivali. Trejler otkriva i šta se dešava sa omiljenim parom iz serije, Tokiom i Riom.

Poslednja sezona će biti podeljena u dva dela, prvi će biti emitovan 3. septembra, a drugi 3. decembra ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: