Novi "Predator" snimljen u tajnosti

Film "Predator" dobija "prikvel" nazvan "Skull", sudeći prema intervjuu s producentima Džonom Dejvisom i Džonom Foksom.

Izvor: B92

Petak, 30.07.2021.

09:11

Novi
Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Dejvis je najavio povratak korenima koji su Predatora i učinili hitom.

"To je domišljatost ljudskog bića koje se neće predati, koje je sposobno da promatra i tumači, u osnovi koje je sposobno da pobedi jaču, snažniju i dobro naoružanu silu", navodi se.

Producenti filma smatraju da je "Skull" mnogo bliži "Revenantu" s Dikaprijom nego izvornom filmu iz 1987. godine.

Prema rečima producenata, film je snimljen u tajnosti. I misle da bi se mogao da se poredi i s originalom. "Biće, verujem, drugi najbolji - ili prvi ... ili će možda biti jednak prvom. Je li tako?" rekao je Dejvis.

"Osećam da je original bio zanimljiv film", nastavio je. "I znam zbog čega je bio uspešan. Osećam se kao da se više nikad nismo tamo vratili. Završili smo na različitim mestima. Mislim da je ovo dostojna dopuna prvom. Biće jednako dobro."

Otkriveno je i da je film režirao Den Trahtenberg ("10 Cloverfield Lane").

Film se očekuje u bioskopima 2022. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: