Majkl Bi Džordan otkrio da li je on novi Supermen

Nakon nagađanja koja su se pojavila u medijima o tome da će Majkl Bi Džordan glumiti tamnoputog Supermena, glumac je otkrio da radi na projektu o super junaku, ali neće učestvovati na taj način.

Izvor: B92

Sreda, 28.07.2021.

16:24

Majkl Bi Džordan otkrio da li je on novi Supermen
Foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Naime, Džordan u saradnji s HBO Max radi na projektu koji će biti fokusiran ne na Klarta Kenta, već na crnog Supermena iz alternativne stvarnosti, Val-Zoda.

Odlučeno je: Sledeći Betmen biće crne puti VIDEO

Lik koji je nastao 2014. takođe dolazi s Kriptona i ima gotovo identičnu priču kao svima poznati Supermen, ali pojavljuju se i ostali DC-jevi likovi koji su nastradali u borbi s Darksejdom. To je ujedno i projekt koji je drugačiji od onog na kom radi Džej Džej Abrams, a bavi se također Valom-Zodom.

Gotovo snimanje "Male sirene": Tamnoputa glumica pokazala kako izgleda kao Arijel FOTO

Džordan je trenutno prezaposlen pa, osim na crnom Supermenu, radi i na svom rediteljskom debiju, trećem delu filma "Creed", u kom tumači i u glavnu ulogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

23 h

Podeli: