Zvezde serije "Prijatelji" uplakani VIDEO

Džejms Korden je u svojoj novoj emisiji ugostio zvezde serije "Prijatelji" Kortni Koks, Lisu Kudrou, Dženifer Aniston, Metjua Perija, Dejvida Švimera i Meta Leblanka. Sve je snimljeno u studiju gde se snimala legendarna serija.

Izvor: B92

Nedelja, 20.06.2021.

08:28

Zvezde serije
Foto: Profimedia/Warner Bros/Courtesy Everett Collection

Dok ih je slavni voditelj vozio, pitao ih je kako se osećaju i koliko obično snimaju? Glumci su potvrdili da se lepo osećaju, kao i to da im snimanja uglavnom traju dan ipo i da su veoma srećni jer su se opet okupili.

Glumica Lisa Kudrou je bila veoma emotivna, pa se u toku razgovora i rasplakala.

Dok su se vozili studijom, Džejms Korden je "Prijateljima" pustio čuvenu pesmu iz serije "I’ll Be There For You", a onda su svi zapevali ovu numeru.

Voditelj je nakon vožnje obišao i unutrašnje delove studija gde se "Prijatelji" snimaju, "sve je isto, baš sam nostalgičan", izjavio je Korden.

Sve se isplatilo: "Prijatelji" napravili više od 1,4 milijarde dolara

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: