Tvorac serije "Kako sam upoznao vašu majku" priznao da je pogrešio?

Tvorac serije "Kako sam upoznao vašu majku" Karter Bejz priznao je da, ako bi mogao da vrati vreme, promenio bi pojedine elemente u ovoj hit-seriji.

Izvor: B92

Nedelja, 06.06.2021.

09:58

Tvorac serije
Foto: Profimedia/Frazer Harrison

Komedija je završena 2014. godine, a Bejz (45) je nedavno dokumentovao svoje misli na Tviteru dok je ponovo gledao seriju.

"Neću ulaziti u detalje, ali samo ću reći da bih voleo da uđem u montažu i da uklonim neke stvari za koje bih zaista želeo da nisu tamo i kladim se da nikome neće nedostajati", napisao je on.

Iako Bejz možda neće moći da promeni nijednu staru epizodu svoje poznate serije, radiće na predstojećem spin-ofu "Kako sam upoznala vašeg oca" kao izvršni producent.

Nova emisija osobrena je u aprilu kada je Hilari Daf podeljena glavna uloga.

Hilari će u seriji glumiti Sofi, koja prepričava svojoj deci na koji način je upoznala njihovog oca.

"Imala sam neverovatnu sreću u svojoj karijeri da igram neke divne likove i radujem se preuzimanju uloge Sofi", rekla je glumica u izjavi.

Serija će imati sličan format kao originalna emisija, ali još uvek nije poznato kako će se, čak ni da li će se nova serija nadovezati sa starom na bilo koji način.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

29 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: