Festival posvećen elektronskoj muzici – očekuje se dolazak svetskih imena

U nadi da se polako vraćamo normalnim okolnostima, "Green Love" festival najavljuje dvodnevni spektakl krajem juna, u skladu sa odlukama kriznog štaba i uz poštovanje svih epidemioloških mera.

Izvor: B92

Petak, 04.06.2021.

16:44

Festival posvećen elektronskoj muzici – očekuje se dolazak svetskih imena
Foto: Shutterstock/AstroStar

Omiljena "open air" lokacija, Novosadski sajam, ponovo će zasijati 25. i 26. juna, te pružiti svojevrsni umetnički doživljaj svim poštovaocima elektronske muzike.

Pod otvorenim nebom, planirano je da petak, 25. jun, obeleži nastup stranih i domaćih zvezda kao što su fantastični Džej Lumen, Miloš Vujović i Linear Disruption, dok će subota, 26. jun, biti rezervisana za legendarnog Sebastiena Legera, di-džeja Bokee, kao i Fakira.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: