Neispričane priče Odri Hepbern uskoro kao TV serija

Život Odri Hepbern, jedne od najvećih zvezda starog Holivuda, i dalje intrigira javnost čak i posle skoro tri decenije od njene smrti.

Izvor: Headliner.com

Sreda, 05.05.2021.

09:31

Neispričane priče Odri Hepbern uskoro kao TV serija
Foto:Profimedia

Od uspona do svetske zvezde i humanitarnog rada kao ambasadora dobre volje UNICEF-a do dugogodišnjeg partnerstva sa modnim dizajnerom i aristokratom Iberom de Živanšijem, život ove oskarovke bio je do sada predmet mnogih dokumentarnih filmova.

Ali sada, prvi put, na male ekrane stiže TV serija "Odri". Dramsko ostvarenje, koje počinje detinjstvom slavne glumice u Evropi i prati njeno putovanje do legendarne filmske dive, potpisuje Žaklin Hojt.

Holt je autorka i producent brojnih dramskih TV serijala uključujući "The God Wife" i "Dietland", kao i najnoviju "The Underground Railroad", navodi se u Headlineru.

Biografska serija biće zasnovana na materijalu "Audrey at Home: Memories of My Mother’s Kitchen", koji je bio delom kuvar i foto-knjiga. Njegovi autori su Luka Doti, sin slavne glumice, i Luiđi Spinola, novinar i pisac.

Iako su detalji o radnji, ali i tome koju ćemo glumicu gledati u ulozi Odri, i dalje pod velom tajne, serija koja će biti snimljena u saradnji sa italijanskim producentskim kućama "Wildside" i "Fremantle", razotkriva "formativne godine" slavne glumice i donosi neispričane priče o jednoj od najvećih holivudskih ikona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: