Detalji Oskara: Maske neće biti obavezne pred kamerama?

Kasno u noć 25. aprila na redu je 93. svečana dodela filmske nagrade Oskar, a detalji ceremonije sve se više otkrivaju. Prema poslednjih informacijama, govori na pozornici biće duži nego što su ranije bili, kako bi se orkestar muzičara odmorio u tom periodu.

Izvor: B92

Utorak, 20.04.2021.

16:50

Detalji Oskara: Maske neće biti obavezne pred kamerama?
Foto: Featureflash Photo Agency / Shutterstock

Dodela se tretira kao filmska produkcija, stoga je u ponedeljak putem sastanka na Zumu Akademija filmskih umetnosti i nauke odlučila da maske nisu potrebne pred kamerama, piše Varajeti. Gosti moraju nositi maske kada nisu pred kamerama i tokom reklama.

Na dodeli ukupno može biti 170 ljudi, a članovi publike rotiraće se tokom ceremonije.

Zvanice će dobiti plan puta u kojem je naznačeno kada i kako se smenjuju oni koji ulaze i oni koji izlaze. Zbog smanjenog kapaciteta mnogi holivudski giganti nisu dobili pozivnice za ovogodišnju dodelu Oskara.

Među onima kojima je onemogućen dolazak na ceremoniju je i Robert Iger, predsednik i izvršni direktor kompanije Volt Dizni.

Ispred sale predviđen je prostor na kojem će se kretati nominovani, a pretpostavlja se da će postojati i skromnija verzija crvenog tepiha.

Američka Akademija filmskih nauka i umetnosti saopštila je spisak glumaca i poznatih ličnosti koji će biti voditelji 93. ceremonije dodele Oskara 25. aprila u dvorani u Los Anđelesu, među kojima su zvezde Harison Ford (Harrison), Bred Pit (Brad Pittt) i Hale Beri (Halle Berry).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

19 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: