Slika sa potpisom Željka Obradovića prodata na humanitarnoj aukciji

Slika sa likom i potpisom proslavljenog košarkaškog trenera Željka Obradovića prodata je na aukciji za 195.110 dinara, a sav novac biće uplaćen za lečenje male Nađe Đurović iz Čačka, koja boluje od cerebralne paralize.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.04.2021.

12:16

Slika sa potpisom Željka Obradovića prodata na humanitarnoj aukciji
Foto: RINA/Kafe Žoc

"Ideja je potekla od Željka i zaposlenih u kafiću Žoc otvorenom njemu u čast. On je lično potpisao tu sliku i cilj nam je bio da se skupi što više novca kako bi to donirali za lečenje bolesne dece , ali i kako bi podstakli druge koji su u mogućnosti na sličan potez", kaže za Rinu Matija Samardžić, menadzer kafića "Žoc".
Foto: RINA/Kafe Žoc
Prodata slika je delo autora Vladice Milovanovića Vlajsa, urađena na kanvas slikarskom platnu, dimenzija 135x90.

Humanitarna aukcija organizovana je na sajtu za aukcije, a kupac se odmah javio i sa vlasnikom kafea "Žoc" dogovorio o detaljima preuzimanja ove slike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: