Objavljen trejler za "Suicide Squad 2" VIDEO

Film o grupi antiheroja "Suicide Squad" doživeo je veliki uspeh kada je objavljen pre pet godina. Sada imamo priliku da vidimo i prvi trejler za nastavak.

Izvor: B92

Nedelja, 28.03.2021.

09:02

Objavljen trejler za
Foto: Profimedia

Glavna radnja još nije potpuno otkrivena, ali znamo da će film početi spasavanjem Harli Kvin, kojoj spasavanje baš i nije bilo potrebno.

Jedna od najzanimljivijih stvari koje smo saznali iz trejlera jeste to da Silvester Stalone daje glas liku morskog psa, odnosno čoveka sa glavom ajkule.

Nekoliko glumaca iz prvog dela pojaviće se ponovo, a tu spadaju Margo Robi kao Harli Kvin, Džoel Kinaman kao Rik Fleg, Vajola Dejvis kao Amanda Voler, i drugi. Reditelj Džejms Gan rekao je da u nastavku neće biti recikliranja tema iz prvog dela.

Neki od novih glumaca koji će se pojaviti su Džon Sina, Idris Elba, Pit Dejvidson i Piter Kapaldi.

Premijera je zakazana za 6. avgust, a nadamo se da pandemija neće pomrsiti konce.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: