Kejt Vinslet o intimnim scenama: "Zato je bilo čudnih situacija"

Kako bi se sprečile neprijatne situacije na snimanjima filmova u kojima ima i scena seksa uvedena je osoba koja koordinira snimanje takvih scena. Takvu promenu među prvima je pozdravila Kejt Vinslet koja je, govoreći za potkast "How I Found my Voice", izjavila kako bi bila srećnija da su se takve osobe pojavljivale ranije na snimanju njenih filmova.

Izvor: B92

Utorak, 16.02.2021.

15:25

Kejt Vinslet o intimnim scenama:
Foto: Profimedia

"Da su barem ranije takve osobe dolazile na snimanje filmova. Ta osoba bila bi moj prijatelj, ona vrsta prijatelja kom bi mogla da kažem 'Možeš li da mu objasnš da ne stavlja svoju ruku ovde'. Nije na meni da takve stvari govorim, zato je bilo čudnih situacija", objasnila je Kejt Vinslet.

Ona trenutno snima novu seriju "Mare Of Easttown 2" i odlučila je da lično preuzme ulogu osobe koja koordinira snimanje intimnih scena. Na taj način pomogla je 20-godišnjoj Anguri Rajs, koja glumi u seriji i koja je morala da snimi upravo takvu scenu.

"U toj sceni nije bilo navedeno da će se skidati odeća pa su producenti smatrali da ne treba da imaju koordinatora snimanja intimnih scena. Meni se činilo da je ona prilično nervozna. Zato sam joj rekla ‘Biću tu za tebe. Ostaću ovde, neću otići sa snimanja’. Ona mi je na to odgovorila 'Hvala bogu, Kejt, puno ti hvala'", opisala je Kejt Vinslet, koja je rekla kako je to uradila da bi se njena koleginica osećala bolje i sigurnije, odnosno kako bi znala da ima nekog ko će da kaže "Sada ćemo prekinuti snimanje. Osećaju li se svi dobro?", navodi "Headliner".

"Ponekad se ni reditelji ne osećaju prijatno kada razgovaraju s glumcima o pripremama za snimanje intimnih scena, čak i ako je u pitanju samo poljubac", dodala je slavna glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: