Koncert posvećen pesmama Vlade Divljana 7. februara

Koncert za sve ljubitelje pesama Vlade Divljana, održaće se na Kolarcu, u nedelju, 7. februara, u 19 časova, najavili su organizatori.

Izvor: B92

Utorak, 26.01.2021.

14:35

Koncert posvećen pesmama Vlade Divljana 7. februara
Ilustracija/Foto: carlos castilla/Shutterstoc

Sastav (ne)normalni sviraće pesme iz svih perioda Divljanove karijere, tako da će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe Idoli.

Za ovu priliku, kao gost večeri, bas gitaru će svirati Zdenko Kolar, član legendarnih Idola i čovek koji je pratio Vladu Divljana tokom gotovo cele karijere.

Pored Zdenka, na scenu velike dvorane Kolarčeve zadužbine će se popeti i Bojan Gluvajić, iz benda "Ničim Izazvan", kao i Sara Vučenović (violončelo) i Ljuba Miodragović (ukulele).

Sastav (ne)normalni čine Anja Aleksić - violina, Nenad Jelenković - vokal, akustična gitara, Milan Jančurić - Saksofon, klarinet, Igor Martinko - harmonika, gitara, Miloš Jovanović - klavir, Attila Benke - bubnjevi, Branislav Pavlović - bas gitara.

Vlada Divljan je bio lider legendarne beogradske novotalasne postave benda Idoli.

Preminuo je 5. marta 2015. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: