Bestseler bez premca: Klub ubistava četvrtkom uskoro u prodaji

Svetska izdavačka senzacija, knjiga koja je za neverovatno kratko vreme oborila sve rekorde čitanosti, Klub ubistava četvrtkom Ričarda Ozmana uskoro će se naći u prodaji, u izdanju Vulkan izdavaštva.

Izvor: PR

Ponedeljak, 25.01.2021.

11:49

Bestseler bez premca: Klub ubistava četvrtkom uskoro u prodaji
Foto: Promo

Još od 2009. godine svet nije doživeo ovako senzacionalan izdavački fenomen! Roman je prodat u skoro milion primeraka u Velikoj Britaniji i proglašen je najprodavanijom knjigom kada su u pitanju beletristika, nefikcija i izdanja u tvrdom i mekom povezu. Čitaoci s oduševljenjem otkrivaju šta se dešava na svakoj novoj stranici, pa je Klub ubistava četvrtkom postao treća najprodavanija knjiga svih vremena u Velikoj Britaniji!

Negde među zelenim brežuljcima Kenta, u mirnom i luksuznom kompleksu za stare, četvoro neobičnih prijatelja sastaje se svakog četvrtka. Oni nisu obični penzioneri: mrske su im društvene igre i preziru da pričaju o bolestima koje ih muče. Uz čašu vina i kolačiće sa votkom, Elizabet, Džojs, Ibrahim i Ron mnogo više vole da istražuju stara, nerešena ubistva i tako vežbaju male sive ćelije.

Jednog lepog sunčanog dana, na njihovom se pragu dešava pravo-pravcato ubistvo, a Klub ubistava četvrtkom se prvi put nalazi usred istrage stvarnog slučaja. Možda su zagazili u devetu deceniju, ali ove samo naizgled simpatično radoznale i naivne bakice i dekice još imaju poneki trik u rukavu!

„Dok se slučajevi gomilaju, otkrivamo sve više detalja o životu i ljubavima glavnih junaka, ne možete a da ih ne bodrite i nadate se da ćete ih ponovo sresti.“ Tajms je Klub ubistava četvrtkom proglasio za krimi roman meseca. Dejli ekspres navodi: „Jedna od najugodnijih knjiga godine... Dobro napisana, urnebesna i godi srcu. Draž ovog romana leži u tome što je mnogo više od krimića. Pored toga što odaje počast ljubavi, ona slavi i prijateljstvo, koje nas održavaju u životu bez obzira na okolnosti.“

Klub ubistava četvrtkom je roman koji će vas oduševiti. Uskoro će biti dostupan putem sajta www.vulkani.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: