Prvi trejler: Dokumentarac o životnoj borbi Britni Spirs VIDEO

Izašao je prvi trejler za dokumentarni film "Framing Britney Spears", koji govori o njenoj muzičkoj karijeri, ali i o pravnim bitkama koje vodi sa svojim ocem, kao i o pokretu #FreeBritney.

Izvor: B92

Subota, 23.01.2021.

09:05

Prvi trejler: Dokumentarac o životnoj borbi Britni Spirs VIDEO
EPA-EFE/CHRISTIAN LILIENDAHL DENMARK OUT

Podsetimo, Spirs je bila pod zaštitom svog oca od 2008. godine, nakon hospitalizacije zbog njenog navodno nestabilnog mentalnog zdravlja. Ta sudska odluka trebalo je da bude privremena, ali je u decembru iste godine proglašena trajnom i od tada Britni ima velikih problema zbog toga, prenosi portal Nacional.

U avgustu 2020. godine, Britni je rekla da više ne želi da njen otac kontroliše njenu karijeru i život, ali se ništa nije promenilo. U novembru iste godine zatražila je da bude smenjen sa mesta njenog staratelja i bude izbačen sa njenog poseda i rekla da više neće nastupati dok on kontroliše njenu karijeru.

"Nastaviću da pružam nepokolebljivu ljubav i žestoku zaštitu protiv onih koji imaju sopstvene interese i protiv onih koji žele da naude njoj ili mojoj porodici", izjavio je tada njen otac, Džejmi Spirs.

Kampanja #FreeBritney, započeta pre više od deset godina, nastavljena je kroz njene burne borbe, pozivajući da pop zvezda dobije autonomiju nad svojim životom.

Film bi trebalo da bude predstavljen kao šesti deo dokumentarnog serijala "The New York Times Presents" u februaru ove godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: