Gala koncert Baleta Narodnog pozorišta 24. januara

Na Velikoj sceni Narodnog pozorišta u nedelju 24. januara (19.00) biće održan Gala koncert Narodnog pozorišta u izvođenju solista i ansambla Baleta.

Izvor: B92

Četvrtak, 21.01.2021.

15:47

Gala koncert Baleta Narodnog pozorišta 24. januara
ilustracija: Shutterstock/Eugene Mynzul

U okviru programa biće izvedeni najlepši dueti i igre iz baleta, "Labudovo jezero", "Don Kihot" , "Bajadera" , "Ko to tamo peva" , "Korsar" i "Krcko Oraščić".

Solisti su Tatjana Tatić, Jovica Begojev, Teodora Spasić, Jovan Veselinović,

Tijana Šebez, Ana Ivančević, Ines Ivković, Olga Olćan, Ivana Savić Jaćić, Miloš Živanović, Nikola Bjanko, Maja Stojakov, Milena Ogrizović, Dejana Zlatanovski, Margareta Čeromuhina, Hoze Iglesias, Ada Raspor, Milja Ðurić, Darina Bulakovska, Silvija DŽunja, Brankica Mandić, Miloš Marijan, Milica Jević, Miloš Kecman, Sanja Ninković i Semjuel Ges.

Programi u Narodnom pozorištu, uz ograničen broj mesta za publiku, održavaju se uz poštovanje svih mera zaštite koje propisuje Krizni štab u vezi sa epidemijom koronavirusa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: