Igra prestola: Kraj u knjigama biće mnogo drugačiji od onog u seriji

Poslednja epizoda serije "Igra prestola" emitovana je pre godinu i po, ali ljubitelji knjiškog serijala na kome je bazirana "Pesma leda i vatre", još nisu dočekali poslednju knjigu (ili dve).

Izvor: B92

Ponedeljak, 18.01.2021.

12:20

Igra prestola: Kraj u knjigama biće mnogo drugačiji od onog u seriji

Džordž R. R. Martin, pisac "Pesme leda i vatre", još nije završio novi nastavak, "Vetrovi zime".

Novinar Džejms Hiberd, iz magazina E! Weekly, imao je ekskluzivni pristup nekim delovima nove Martinove knjige, pa je u jednom nedavnom intervjuu rekao da će završetak biti "mnogo drugačiji" nego što je to bilo u TV adaptaciji, prenosi Dejli ekspres.

"Pričao sam sa Martinom o nekm delovima... i mogu samo reći kako jedva čekam da pročitam Vetrove zime. Na osnovu onoga što mi je rekao, mislim da će kraj u knjigama biti veoma različit od onog u seriji", rekao je Hiberd.

Podsetimo, TV serija "Igra prestola" završila se tako što je zmaj Drogon uništio Gvozdeni presto, Džon Snou je otišao u dobrovoljno izgnanstvo, a Bren Stark postao je vladar Vesterosa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: