Lana del Rej peva o teorijama zavere o avionskom zaprašivanju u novom singlu VIDEO

Pevačica Lana del Rej izbacila je novi spot za singl "Chemtrails Over The Country Club" sa predstojećeg istoimenog albuma.

Izvor: B92

Utorak, 12.01.2021.

12:46

Lana del Rej peva o teorijama zavere o avionskom zaprašivanju u novom singlu VIDEO
Foto: Profimedia

Lana ostaje dosledna svom melanholičnom zvuku i laganim melodijama, a spot obiluje horor i makabre motivima.

Pevačica u spotu u nekoliko kadrova nosi i masku za lice koja ju je dovela u niz kontroverzi prethodne godine i malo se podsmeva svojim kritičarima.

Novi album uslediće nakon izuzetno uspešnog izdanja "Norman Fucking Rockwell!" iz avgusta 2019. godine, nominovanog za nagradu Gremi i cenjenog među kritičarima i Laninom publikom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: