Marko Janketić - novi Čarli Šin? VIDEO

Nastavlja se snimanje nove serije "Tri muškarca i tetka", a mnogi je najavljuju kao našu verziju popularnog sitkoma "Dva i po muškarca", a sa tim navodima saglasan je i producent Nikola Burovac.

Izvor: B92, Prva TV

Ponedeljak, 11.01.2021.

15:42

Marko Janketić - novi Čarli Šin? VIDEO
Foto: Printskrin/TV Prva

Burovca je ugostila TV Prva i rekao je da su motivi za seriju "Tri muškarca i tetka" zaista inspirisani popularnom američkom serijom a posebno kada je u pitanju lik Marka Janketića.

Ovaj producent smatra da se inspiracija najviše vidi u liku Marka Janketića, jer je rađen po uzoru na lik Čarlija Šina.

Navodi da žele da naprave izuzetnu porodičnu seriju koja je inovativna, te da su pomešali elemente serija "Pozorište u kući", "Mućke" i "Dva i po muškarca" i dobili svoju seriju.

Danijel Đurić najavljuje seriju kao pravu porodičnu srpsku humorističnu seriju sa izuzetnom postavkom glumaca.

A kako su opisali saradnju sa Sekom Sablić, koja tumači jednu od glavnih uloga u ovoj seriju, poslušajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: