Kristofer Nolan režira još jedan film o Betmenu?

Strani mediji sve češće pišu o tome kako bi Kristofer Nolan mogao da režira još jedan film o Betmenu.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.01.2021.

10:03

Kristofer Nolan režira još jedan film o Betmenu?
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Najnoviji Nolanov film, Tenet, doživeo je krah na blagajnama, čak toliki da je verovatno baš to bio razlog zbog kog je Warner Bros. studio odlučio da ostale filmove "pusti" na streaming platformama.

Nolan se, sa nekoliko kolega, lgasno usprotivio ovome, govoreći kako su streaming platforme neregulisane, i kako je zabrinut za budućnost bioskopa ako se ovako nastavi.

Lijana Kin, sa portala Giant Freakin Robot, koji je prvi i najavio da će Wonder Woman 1984 izaći na digitalnoj platformi isto kad i u bioskopu, tvrdi kako sada ima pouzdane informacije da Nolan razmišlja o režiji novog filma o Betmanu.

Ne znamo mnogo više od ovoga, odnosno kada bi taj film mogao da se snimi, ili kako će se zvati. Ipak, s obzirom na Nolanov uspeh kada je ova tema u pitanju, ne smeta nam da čekamo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: