Odlaže se dodela Gremi nagrada

Ceremonija dodele Gremi nagrada koja je zakazana za 31. januar odložena je zbog naleta koronavirusa u Los Anđelesu, objavili su časopisi "Roling stoun" i "Varajeti".

Izvor: B92

Sreda, 06.01.2021.

09:11

Odlaže se dodela Gremi nagrada
Foto: Profimedia

Časopisi su se pozvali na više izvora koji navode da bi ceremonija dodele najviših nagrada u muzičkoj industriji mogla da se održi u martu, prenosi Rojters.

Akademija, koja organizuje Gremije, nije odmah odgovorila na zahtev za komentar.

Pevač Weeknd zna zašto nije nominovan za nagradu Gremi

Los Anđeles beleži porast broja smrtnih slučajeva od koronavirusa i prijema u bolnice, dok su teretane, frizerski saloni i restorani zatvoreni i stanovnici su pozvani da ostanu kod kuće što je više moguće.

Organizatori Gremija rekli su krajem prošle godine da žele da promene način održavanja godišnje emisije, bez publike i tradicionalnog crvenog tepiha.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: