Maja Luis: "Suočavanje sa spoznajom da sve zavisi od mene je bolelo i donelo mi slobodu" VIDEO

Pevačica Maja Luis predstavila pesmu “Probudi se”, te rekla šta je njom htela da poruči i kako se snašla u hip-hopu.

Izvor: B92, TV Prva

Sreda, 02.12.2020.

12:00

Maja Luis:
Foto: Printscreen TV Prva

Maji Luis dobro ide rok, fank i soul, a sada je snimila i hip-hop pesmu. U "Jutru", gde ju je ugostila TV Prva, govorila je o procesu svoje transformacije i buđenja.

"Najteže je bilo dok nisam bila svesna da sve zavisi od mene. Sve lepo i ne tako lepo. Moje odluke su mene dovele do tih situacija i ta spoznaja i suočavanje je bolelo ali ujedno sam shvatila da sam slobodna i da u budućnosti može sve da bude kako ja hoću", rekla je ona.

Za saradnju sa svojim bratom Markom Luisom kaže da joj je lako da rade zajedno, jer poštuju jedno drugo i da si njim može da bude ono što jeste.

"Na novom albumu sve tekstove ja pišem i sve je moja istina, a verujem da će se mnogi pronaći u nekim od pesama", poručuje.

Kaže da je njen otac, pokojni pevač Luis, govorio da se sve može kad se hoće i da se ona isto time vodi.

Detaljnije o novoj pesmi Maje Luis, kao i novom albumu, pogledajte u video-prilogu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: