Džoni Ranković: "Najvažnija je disciplina, čovek mora sam sebe da ohrabri" VIDEO

Nikola Džoni Ranković je roker, tačnije naš najmlađi roker. On će 17 rođendan dočekati u strogoj izloaciji, zbog zahvata i mnogih problema koje je imao na srcu. Zbog složene zdravstvene situacije i operacija koje je imao, kao i dijabetesa, njemu su nošenje maske i distanca normalna stvar.

Izvor: B92

Utorak, 01.12.2020.

11:05

Džoni Ranković:
Foto: printscreen/Prva TV

Gostujući u Jutru Prve TV, rekao je da relativno dobro podnosi izolaciju od marta. A kako to stvarno izgleda?

"Veći deo dana se sastoji iz onlajn odlazaka u školu, a pored toga i stvarajući muziku i čitajući knjige. Pored toga, dve pesme su izašle. Jedna je na engleskom, 'We're all the same', a druga je nedavno izašla, kao omaž 'Crnom Leptiru', pesmi Ju grupe", rekao je Džoni.

Dodao je i kako je mlada pesnikinja Marija Đurić napisala tekst, a on je napravio muziku i aranžman za ovaj omaž "Crnom leptiru", pesmu pod nazivom "Gospodin crni leptir".
Foto: printscreen/Prva TV
Šta možemo svi mi da uradimo da pomognemo sebi, i da sami napredujemo?

"Najvažnija je disciplina, samo moramo voditi računa o sebi. Čovek unutar sebe mora da se ohrabri, i da nađe bilo šta, što ga ne samo interesuje, već i što mu pomaže da razvija veštine i znanje", zaključuje mladi roker.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: