Tim Egzita za B92.net o odlasku van Srbije: "Ne zavisi samo od nas"

Nakon pisanja da će Egzit da se izmesti iz Srbije u Hrvatsku, tim ovog festivala rekao je da želi da ostane u Novom Sadu, ali da to ne zavisi samo od njih.

Izvor: B92

Utorak, 17.11.2020.

12:26

Tim Egzita za B92.net o odlasku van Srbije:
Foto: depositphoto/Creativemarc

U izjavi za B92.net tim festivala naveo je da je poznato da su dobijali više ponuda za izmeštanje Egzita u druge države.

"Poznata je činjenica da su tokom godina dobijali puno ponuda da se Egzit preseli iz Novog Sada i Srbije u drugu državu", navode.

Poručuju i da su svesni da Egzit donosi mnogo novca državi u kojoj se organizuje:

"Gotovo svaka zemlja na svetu želi da u svojoj turističkoj ponudi ima jedan od najvećih svetskih festivala koji svake godine donosi desetine miliona evra lokalnom turizmu."

Ipak, znaju koja je njihova želja u vezi sa budućnošću Egzita.

"Takve ponude smo do sada kategorički odbijali, jer želimo ostati i razvijati festival u našem gradu i zemlji. Nažalost, to ne zavisi samo od nas", naveo je tim festivala.

Egzitov tim nije sada u mogućnosti da odgovori na naša pitanja koja se odnose na navode neimenovanog izvora lista "Jutarnji.hr", a koji je objavio da će ova manifestacija umesto u Srbiji, da se održava u Hrvatskoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: