Prijatelji princa Čarlsa kažu da je serija "Kruna" zasnovana na lažima

Prijatelji princa Čarlsa oštro su kritikovali četvrtu sezone serije "Kruna", dok se kraljevska porodica dosad nije nijednom javno oglasila o ovoj seriji, koja prikazuje njihove živote. Navode da radnja serije nije verodostojna stvarnim događajima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 16.11.2020.

13:03

Prijatelji princa Čarlsa kažu da je serija
Foto: Getty Images, Rich Fury / Stringer

Neki od najbližih Čarlsovih prijatelja optužili su Netflix da iskorišćava patnju i bol britanske kraljevske porodice samo zbog finansijske koristi i da je zapravo cela serija utemeljena na fikciji i izvrnutim verzijama prikazanih događaja.

Ove optužbe iznete su uoči početka emitovanja četvrte sezone u kojoj će se u središtu radnje naći brak princa Čarlsa i pokojne princeze Dajane, isto kao i njegov odnos s Kamilom. "Ovo je drama i zabava namenjena komercijalnoj svrsi, ne obazirući se na ljude uključene u tu priču, kojima se otimaju i iskorišćavaju životi na taj način. U ovom slučaju reč je o događajima od pre 25 ili 30 godina, o teškim vremenima i ničiji osećaji nisu uzeti u obzir. To nije ispravno niti pošteno, pogotovo kada toliko toga danas ukazuje na pravu istinu", izjavio je jedan od bliskih prinčevih prijatelja, piše "Daily Mail".

Dodaju da nova serija pokazuje princa i vojvotkinju u vrlo negativnom svetlu, u nekim drugim serijama na početku barem priznaju da su neke scene izmišljene zbog zabave.

Serija će se baviti i Dajaninim poremećajem u ishrani što navodno smeta princu Vilijamu.

"Vojvoda od Kembridža nije previše zadovoljan situacijom. Smatra da se oba njegova roditelja iskorišćavaju na lažan i pojednostavljen način, kako bi neko lako zaradio novac", tvrdi izvor.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: