Najavljeni novi termini 16. Kids festa

Šarenoliki filmski program 16. KIDS FEST-a u bioksopima i na MOJ OFF tokom decembra meseca

Izvor: B92

Ponedeljak, 19.10.2020.

16:07

Najavljeni novi termini 16. Kids festa
Foto: Promo

Poslednji mesec u godini - filmski decembar posvećujemo deci!

Tradicionalni dečiji filmski festival Kids fest održaće se šesnaestu godinu za redom u domaćim bioskopima prikazujući najnovija igrana i animirana ostvarenja namenjena deci i mladima.

Tokom celog decembra najmlađi ljubitelji sedme umetnosti širom Srbije moći će da pogledaju preko 15 najnovijih filmova, sinhronizovanih i prevedenih na srpski jezik, a kao i svake godine program je sačinjen od ostvarenja nastalih u studijima svih strana sveta, približavajući nam kreativost i umetnost brojnih filmskih stvaralaca i upoznajući nas sa različitim svetskim kinematografijama.

U okviru tradicionalnog dečijeg festivala biće organizovan Kids fest filmski matine tokom kojeg će se, u pojedinim bioskopima projekcije održavati u prepodnevnim časovima.

"U skladu sa novonastalim okolnostima, sa željom da najvažniji festival za decu ne izostane ove godine, KIDS FEST će se održati u novom terminu i u izmenjenom obliku i ove godine doćekaće vernu publiku pružajući mogućnost da pogleda neka od najboljih filmskih ostvarenja čije premijere će biti u toku celog mesecu decembra" - najavili su organizatori Kids Festa.

Ovogodišnji novitet festivala je mogućnost gledanja filmova i Online putem, te će deo 16. KIDS FEST programa biti prisutan i u Online bioskopu MOJ OFF, na adresi mojoff.net koja je predhodnih meseci bila domaćin nekoliko značajnih festivala (Festival francuskog filma, Dunav Film Fest, LIFFE i drugi). U okviru segmenta Kids Fest predstavlja posetioci virutelne "dvorane" MOJ OFF moći iz udobnosti svog doma da gledaju uzbudljiva i duhovita ostvarenja.

KIDS FEST je dečiji, umetnički festival filma, koncipiran po ugledu na slične manifestacije u svetu, a jedinstven na ovim prostorima. Filmski program čine ostvarenja sa svetskih festivala, priče o neobičnim prijateljstvima, uzbudljive avanture, dokumentarni filmovi o prirodi, kao i animirani 3D filmovi velikih svetskih studija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: