Novi akcioni hit Nikolasa Kejdža - glumac kao u svojim "najslavnijim danima"

Stvari kreću nepredviđenim tokom, pa je Kejdž prisiljen da se ponovo "uživi" u svoje najslavnije dane i likove koje je tumačio na filmskom platnu, kako bi spasao sebe i svoje najbliže.

Izvor: B92

Utorak, 22.09.2020.

12:31

Novi akcioni hit Nikolasa Kejdža - glumac kao u svojim
Foto: Gettyimages/ Jason Kempin

Naziv novog filma jeste "The Unbearable Weight of Massive Talent", a snimaće se pod okriljem "Lionsgate". Tifani Hadiš biće vladina agentkinja koja se bori protiv najveće kriminalne organizacije u Evropi.

Ona je ekscentrična buntovnica, dok je Nikolas Kejdž neka vrsta "samog sebe", glumac koji je mnogo obećavao, ali je sada na ivici finansijskog sloma, "jer je prihvatao da glumi u toliko mnogo niskobudžetnih filmova". On prihvata prihvata vladinu ponudu od milion dolara da prisustvuje rođendanskoj zabavi "super-obožavaoca", koji je, zapravo, član meksičkog kartela narko-dilera.

Osim Hadiš i Kejdža, u filmu glume i Pedro Paskal (diler-obožavalac) i Šeron Horgan (Kejdžova bivša žena).

Reditelj filma jeste Tom Gormikan, što će biti njegovo drugo ostvarenje, nakon 2014. godine i romantične komedije ''Da li smo mi u šemi?'' (That Awkward Moment).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: