Džejms Kavizel potvrdio nastavak filma o stradanju Isusa: Usledile šale na društvenim mrežama

Američki glumac Džejms Kavizel potvrdio da će biti snimljen nastavak filma "Stradanje Hristovo" ("The Passion of the Christ"), a neki korisnici Tvitera su iskoristili priliku da se našale.

Izvor: Kliks.ba

Utorak, 22.09.2020.

12:13

Džejms Kavizel potvrdio nastavak filma o stradanju Isusa: Usledile šale na društvenim mrežama
Foto: Gettyimages/ Dave Kotinsky

Kavizel je glumio Isusa u filmu iz 2004. godine, pa je otkrio da mu je scenarista i režiser Mel Gibson poslao treći nacrt scenarija za nastavak.

"To će biti najbolji film u istoriji", poručio je Kavizel. Međutim, zajednica na internetu kao da ne veruje da biblijska adaptacija može zaista da postane franšiza, posebno jer je priča o Isusu u prvom filmu dobila definitivan kraj. Stoga su usledile brojne šale koje se odnose na nazive novog filma, a neki su se potrudili i da naprave grafike. Bilo je i onih koji su nastavke filma o Isusu povezali i s popularnom franšizom "Paklene ulice''. Film Mela Gibsona je bio u centru nekoliko kontroverzi, a kritikovan je zbog prikazivanja preteranog nasilja. Takođe, Gibson je optužen da promoviše antisemitizam.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: