Glumica se žali da ne može da govori britanskim naglaskom - iako je Britanka

Glumica Mili Bobi Braun rekla je da ima poteškoće da za svoju novu ulogu u filmu "Enola Holms" govori britanskim naglaskom - iako je Britanka.

Izvor: B92

Četvrtak, 17.09.2020.

09:18

Glumica se žali da ne može da govori britanskim naglaskom - iako je Britanka
Foto: Gettyimages, Noam Galai / Stringer

U novom filmu, zvezda serije "Stranger Things" tumači mlađu sestru Šerloka Holmsa. U ostalim ulogama pojavljuju se i Henri Kevil kao najpoznatiji britanski detektiv, i Helena Bonam Karter kao njihova majka.

Mili Bobi Braun je rekla da je ova uloga bila izuzetno zahtevna za nju jer radeći na seriji koja ju je proslavila naučila je da glumi - sa američkim akcentom.

"Poslednjih pet godina glumim osobu koja govori američkim akcentom, i zaista mi je teško da sada glumim Britanku, iako jesam sama Britanka", rekla je ona za Radio "Tajms".

Mili Bobi Braun je rođena u Španiji, a njeni roditelji Britanci, preselili su se u Bornmut kada je napulila četiri godine. Četiri godine kasnije njena porodica se seli u Floridu kako bi Mili mogla da započne svoju glumačku karijeru.

Prikazivanje Netfliksovog filma "Enola Holms" zakazano je za 23. septembar, a još pre nekoliko meseci produkciji je zaprećeno tužbom zbog načina na koji film želi da predstavi Šerloka Holmsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: