FMK objavio novo izdanje iz digitalnog marketinga: "SEO: Od teorije do prakse"

Širok opus stručnih i naučnih izdanja Fakulteta za medije i komunikacije bogatiji je za još jednu knjigu iz oblasti digitalnog marketinga „SEO: od teorije do prakse“ autora Nataše Krstić i Milana Gajića.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.09.2020.

13:25

FMK objavio novo izdanje iz digitalnog marketinga:
Foto: Privatna arhiva, B92

U knjizi su objašnjeni svi elementi SEO procesa i dat je i sveobuhvatan pregled tehnika za uspešno pozicioniranje veb-sajta na pretraživačima, koji u moderno doba internet-revolucije predstavlja jedan od najrelevantnijih kanala digitalnog marketinga.

"SEO: od teorije do prakse" jedna je od retkih knjiga na srpskom jeziku koja detaljno obrađuje ovaj vid digitalnog marketinga, i služi kao detaljan vodič ka unapređenju vidljivosti, autoriteta i relevantnosti veb-sajta. Autori u knjizi dele svoje bogato iskustvo u oblasti SEO-a, uz obilje aktuelnih primera, kako bi studentima i praktičarima pojednostavili ovaj složen kanal digitalnog marketinga, kao i da bi olakšali razumevanje SEO-a i u teoriji i u praksi.

Nataša Krstić vanredna je profesorka na studijskom programu Digitalni marketing Fakulteta za medije i komunikacije, a 2016. godine specijalizarala je i optimizaciju veb-sajta na internet-pretraživačima (Search Engine Optimisation, SEO) na Univerzitetu Kalifornija. Milan Gajić, bivši student i predavač na FMK, nakon završenih studija stekao je bogato iskustvo u optimizaciji veb-sajtova za domaće i inostrane klijente.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: