Đorđe David posle korone sprema rok album za Grand: "Kad sledeći put legnem, više ne ustajem" VIDEO

On je rokenrol pevač trenutno angažovan u "narodnjačkim" vodama. Njemu je uspelo da za Grand produkciju snimi rokenrol album, za koji kaže da će postati veoma slušan.

Izvor: B92

Subota, 05.09.2020.

14:14

Đorđe David posle korone sprema rok album za Grand:
Foto: Printskrin/Prva TV

Po vokaciji je glumac, pa ni glumu nije zapostavio, a njegov glas deca prepoznaju iz popularnih crtanih filmova.

"Album je nešto što je moja rokenrol priča. Zove se "Da se ne zaboravi" i kao bend smo uradili obradu 9 numera se ex-ju pristora jer smatramo da je to ozbiljna biblioteka harmonije, emocija i ljubavi i svega lepog što je ostalo od one nekadašnje lepe, velike zemlje i klincima to treba dati na uvid. Svi ljudi koje sam pitao su dali apsolutno i bezuslovno dozvolu da možemo da obrađujemo pesme sem Džonija Štulića koji mi je dao usmenu dozvolu da radim, ali on nikada nikome papir nije potpisao", otkriva Đorđe David.

Zbog toga se, objašnjava, ta numera neće naći na albumu, ali će s bendom uraditi spot za nju i staviće je na jutjub kanal "Grand produkcije".

Nakon preležanog koronavirusa kaže da se oseća dobro i da je pun energije.

"Ove godine sam se odmarao za narednih 20 godina, pa sam rekao 'kad sledeći put legnem, više ne ustajem'. Poske korone, usledio je lom noge. Tri meseca sam ležao, u tom bolovanju tri datuma nemam u glavi od te neke temperature i kome, to su 24,25 i 26. mart, ali 'preleteo' sam to jako dobro i nemam nikakvih posledica", otkriva pevač.

Inače, početkom marta ove godine dobio je nagradu u Banjaluci za najboljeg rokenrol pevača na Balkanu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: