Onlajn koncert u čast Džoa Stramera, frontmena grupe ''Kleš''

Na onlajn koncertu nastupiće Brus Springstin, Lusinda Vilijams, Bob Vir, Džoš Hom, Džim Džarmuš, Albert Hamond junior, Tom Morelo, Brajan Felon, Frenk Tarner, bivši gitarista Red hot čili pepersa Džoš Klinghofer i mnogi drugi.

Izvor: Beta

Četvrtak, 20.08.2020.

09:41

Onlajn koncert u čast Džoa Stramera, frontmena grupe ''Kleš''
Foto: Gettyimages/Hulton Archive

Onlajn koncertom pod nazivom "Pesma za Džoa: Slavimo život Džoa Stramera" sutra će biti obeleženo 68 godina od rođenja Stramera, frontmena grupe "Kleš" i jednog od najznačajnih predstavnika panka i rokenrola, piše Nju mjuzikal ekspres.

Najavljeno je da će se pojaviti i neki posebni gosti, a biće prikazani i video-snimci Džoa Stramera koji do sada nisu viđeni.

Dvosatni događaj koji je ujedno i deo dobrotvorne kampanje #SaveOurStage, biće emitovan putem Jutjuba u 21 sat po našem vremenu, a moći će da se prati na web stranici www.joestrummer.com.

Iako je uključenje u koncert besplatno, obožavaoci su pozvani da poklone novac pokretu #SaveOurStages kojem je cilj opstanak nezavisnih koncertnih prostora u SAD, pogođenih posledicama pandemije virusa kovid 19.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: