Velika letnja Vulkan akcija u objektima "Moj kiosk"

Od 27. jula do 26. avgusta, ili dok traju zalihe, možete obradovati sebe neponovljivim, uzbudljivim i jedinstvenim knjigama Vulkan izdavaštva, u objektima Moj kiosk. Cena jedne knjige je 399, a dve knjige možete dobiti po ceni od 499 dinara!

Izvor: PR

Ponedeljak, 27.07.2020.

11:49

Velika letnja Vulkan akcija u objektima
Foto: Promo

Ukoliko ste neodlučni, pomoći ćemo vam da pronađete pravi naslov za sebe ili dragu osobu.

Vojvotkinja samo noću je ljubavni roman čijim likovima i radnji ćete se prepustiti u potpunosti. U vreme kad je preljuba bila moderan porok, jedna noć pod maskama značila je strast za čitav život. Pod maskama se kriju plemenite bitange, dame sumnjivog morala, zabranjeni ljubavnici, a lord Strejndž se raduje noći nezamislivih telesnih zadovoljstava. Njegovom iskusnom oku pažnju će privući intrigantna lepotica skrivena ispod maske. Zašto žena poput nje rizikuje reputaciju da bi prisustvovala kontroverznoj svečanosti? I može li je on ubediti da ostane... zauvek?

Knjiga Planeta muškaraca pomaže čitaocima da otkriju svoju svrhu i misiju, da budu u kontaktu sa sopstvenim osećanjima, da žive život koji je u skladu s njihovim bićem, poštujući obaveze koje im je život doneo. Ovo je vrsta mape za podršku svakom čoveku koji želi da otkrije za šta je stvoren i da u skladu s tim živi. Autori nisu zaboravili ni na nežniji pol, pa ima odeljaka u kojima se daju saveti damama kako da prepoznaju dobrog i pouzdanog muškarca i kako da sopstvenog partnera podrže na najbolji način jer će od toga svi imati koristi.

Romantičarima preporučujemo romane Zvezde su bile za nas i Spomenar,koji vraćaju veru u ljubav, srodnu dušu i ljubav koju vredi čekati.

Istorija se nije ispisivala samo na bojnim poljima, nije bila vezana samo za naučna otkrića ili epohalna dela. Jedan čovek ispisao je nove stranice istorije i pomerio pogled na ljubav, a u život najvećeg zavodnika svih vremena zavirićete čitajući knjigu koja nosi njegovo ime – Đakomo Kazanova.Razvratnik, zavodnik, književnik, buntovnik, alhemičar, mačevalac, avanturista, putnik. Jedan od najneverovatnijih antiheroja u istoriji. Veličanstveni Kazanova. Godina 1755. Umorna, mračna Venecija stoji na ivici ambisa, ali ne želi da preda titulu Kraljice mora. Đakomo Kazanova vratio se u grad i preti da još više poremeti nesigurnu ravnotežu Republike na političkoj sceni Evrope, sazdanoj na nepouzdanim savezima. Dužd Frančesko Loredan lošeg je zdravlja, a inkvizitor Pjetro Garconi kuje zaveru da preuzme vlast, i potajno žudi da zatoči omraženog zavodnika i tako ga se zauvek reši.

Više od trideset fantastičnih naslova Vulkan izdavaštva od danas je dostupno po neverovatno niskim cenama u svim objektima Moj kiosk!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: