Film "Otac" Srdana Golubovića na repertoaru Drive-in bioskopa

Ljubitelji kinematografije konačno mogu da uživaju u svojim omiljenim filmskim ostvarenjima i to pod vedrim nebom i zvezdama, ali iz svojih automobila.

Izvor: B92

Četvrtak, 02.07.2020.

12:52

Film
Foto: B92/S.Æ

Naime, lepo vreme donelo je radost filmofilima koji su kao svoje mesto zabave izabrali upravo bioskop na otvorenom. Bioskop je u nedelju krenuo sa redovnim bioskopskim repertoarom, koji je „otvorio“ film Bilo jednom u Holivudu.

Prve nedelje redovnog repertoara, filmski zaljubljenici, ali i zaljubljenici u koncept drive in-a koji asocira na holivudske filmove, moći će, između ostalog, da odgledaju Deadpool 2, film Dejvida Liča iz 2018.godine, koji je na veliko platno doneo i srpskog glumca Stefana Kapičića, koji u filmu tumači lik natrprirodnog bića Kolosus ); domaće ostvarenje, film Otac Srdana Golubovića - dvostruki dobitnik nagrada na ovogodišnjem Berlinaleu, gde je i doživeo svoju premijeru ( nagrada publike u programu Panorama i nagrada ekumenskog žirija ), ali i američku naučno-fantastičnu avanturu „Marsovac- spasilačka misija“ iz 2015. godine u kojoj glavnu ulogu tumači čuveni američki glumac Met Dejmon.

Film „Marsovac spasilačka misija“, čija se repriza može videti u bioskopu na Adi u nedelju 05. jula u 21 sat, dolazi od reditelja Ridlija Skota i opisuje misiju na Marsu, gde nakon zastrašujuće oluje posada svemirskog broda Ares ostavlja greškom astronauta Marka Vatnija (Met Dejmon) na nenastaljenoj planeti, pretpostavljajući da je umro. Međutim, Vatni je preživeo i našao se sam u zastrašujućim uslovima na planeti Mars. Sa malo namirnica, Vatni pokušava da opstane i pošalje signal na Zemlju da je živ.
Pored Dejmona, u ostalim ulogama u filmu su Džef Denijels, Majkl Pena...

Bioskop na otvorenom će do 23. juna emitovati besplatne projekcije filmova, a dani rezervisani za film su sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: