Glumac serije "Drugo ime ljubavi" o ulozi u popularnoj seriji "Igra prestola": Nisam fan te serije

Hrvatskog glumca Slavka Sobina ste već rado prihvatili kao Igora u seriji “Drugo ime ljubavi”, koja se svakog radnog dana emituje na Prvoj televiziji od 19:15.

Izvor: Prva

Četvrtak, 25.06.2020.

08:54

Default images

Iako trenutno igra negativca, uloga je za njega bila pravi izazov i žao mu je što se se više ne snimaju serije koje bi okupile glumce sa Balkana.

Međutim, malo ko zna da je Slavko Sobin imao ulogu u popularnoj seriji “Igra prestola” na koju, kako sam priznaje, i nije ponosan.

“Najviše bih voleo da mi to i ne stoji u biografiji. Imam jednu scenu i odmah me ubiju. Ako trepnete, doslovno me i ne vidite u seriji. Nisam fan “Igre prestola”, niti sam ikada pogledao scene koje sam snimao”, priznaje 35-godišnji glumac i dodaje:

“Zvali su me na audiciju dok sam bio na godišnjem odmoru. Nisam hteo da igram, ali su me ubedili da je to dobra uloga. Na kastingu su mi rekli da će mi samo odrubiti glavu, a u dve episode se šetam iza glavnog lika. Tri dana smo snimali, a ugovor nisam ni pročitao” rekao je u intervjuu za Kurir.

Slavko Sobin je glumu studirao u Los Anđelesu, sasvim slučajno jer je njegov brat prethodno tamo upisao molekularnu biologiju. Prošavši audiciju u Londonu, dobio je stipendiju za studije glume u Americi. Rado priznaje da tada nije položio prijemni, glumu bi upisao u Zagrebu ili Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: