Beogradska letnja scena 2020: Počinje prodaja ulaznica i na blagajni Stadiona Tašmajdan

Posle višemesečne pauze, sva beogradska pozorišta, pozorišta iz Srbije i mnoge nezavisne produkcije nastupiće sa svojim predstavama na Beogradskoj letnjoj sceni na Tašmajdanu.

Izvor: B92

Sreda, 10.06.2020.

13:22

Beogradska letnja scena 2020: Počinje prodaja ulaznica i na blagajni Stadiona Tašmajdan
Foto: Promo

Od 25. juna pa sve do 20. jula publika će imati priliku da pogleda omiljene predstave i da se ponovo susretne u živom izvođenju sa svojim omiljenim glumcim.

Zbog velikog interesovanja i radi bolje komunikacije sa publikom, od srede 10. juna biće otvoreno još jedno prodajno mesto - i blagajna Stadiona Tašmajdan, na kojoj će svi zainteresovani moći da dobiju informacije i da kupe ulaznice za predstave sa repertoara Beogradske letnje scene.

Blagajna na Stadionu Tašmajdan radiće svakog radnog dana od 11 do 19 časova, a vikendom od 11 do 15 časova.

Kao i do sada, sve ulaznice možete kupiti i na blagajnama matičnih pozorišta i naravno elektronskim putem, preko zvaničnih internet-stranica svih pozorišta.

Za sve večernje predstave koje počinju u 21 čas, karte koštaju 500 dinara, a za dečje predstave, koje će se održavati od 18 časova, cena karte je 250 dinara.

Prateći uputstva kriznog štaba grada Beograda, preporuke o zdravstvenoj zaštiti i socijalnoj distanci, scena na Tašmajdanu omogućiće bezbednost kako umetnika i izvođača, tako i publike. Ukupan kapacitet je od 500 do 700 stolica u gledalištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: