Poslušajte šta vam poručuje Rade Šerbedžija dok recituje i kuva u samoizolaciji

Poznati glumac Rade Šerbedžija obavestio je prijatelje na svom Fejsbuk nalogu da želi da snima pesme i priča priče putem ove društvene mreže, kako bi im svima zajedno brže prošlo vreme.

Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 30.03.2020.

21:49

Poslušajte šta vam poručuje Rade Šerbedžija dok recituje i kuva u samoizolaciji
Foto: Gettyimages/Jason Merritt/TERM

U video pod naslovom "Prvi deo: Na ružičastom papiru" Šerbedžija je recitovao, spremao obrok, nazdravljao vinom.

“Sreću me ljudi svuda po svetu i osim što se obavezno slikamo, mnogi od njih kažu: ''Uostalom, mi smo i prijatelji na Fjesbuku''. Iskreno da kažem, nekada uopšte nisam razumeo o čemu govore, a onda su me neki bliski prijatelji upozorili da imam nekoliko Fejsbuk stranica po svetu i objasnili mi šta to zapravo znači. Shvatio sam da to neki od mojih iskrenih fanova vode i tako se zabavljaju", kaže Šerbedžija.

On je napomenuo da pogođen ovim nemogućim katastrofama što su nas sve zajedno snašle i zabile i zatvorile u naše stanove i kuće, oseća potrebu da se direktno javim svojim prijateljima i gledaocima, to jest, slušaocima, i da pokrene prvi put svoju Fejsbuk stranicu.

"Želim da snimam neke pesme i pričam neke priče da nam prođe vreme. Da se družimo i da čuvamo umetnost u nama" napisao je glumac.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: