Ovih 10 trilera će vam ubrzati rad srca bez produženog efekta stresa

Ništa bez malo uzbuđenja!

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.03.2020.

19:17

Ovih 10 trilera će vam ubrzati rad srca bez produženog efekta stresa
Foto:depositphotos/K.Klimenko

Pravo je vreme da se prisetite ili prvi put pogledate neki od ovih trilera.

Lista sadrži trilere koji su misteriozni, sa originalnim zapletima i krajnje neočekivanim ishodima, koji će vas garantovano ostaviti bez reči, za razliku od bombastičnih blokbastera nakon kojih ostajete razočarani, piše Mens Health.

"Zodijak"

Blago zasnovan na stvarnim životnim događajima oko tajanstvenog Zodijaka, serijskog ubice, ovaj film prati jednog policajca, jednog karikaturistu i jednog novinara koji pokušavaju da otkriju ko je ubica, dok ubica medijima ostavlja zagonetke koje treba rešiti. "Bez ograničenja"

Bredli Kuper tumači pisca koji se bori sa sobom Edija, kome nude misteriozne pilule zahvaljujući kojima može da iskoristi 100 odsto svog mozga. On ubrzo postaje jedan od najbogatijih ljudi, ali se, takođe, suočava sa užasavajućim nuspojavama. "Prelomljen"

Ovaj psihološki triler prikazuje porodicu koja se nalazi na putu za vreme Dana zahvalnosti. Kada se njegova mlađa ćerka povredi, Rej odlazi sa svojom suprugom da je odvede u najbližu hinu pomoć. Dok on čeka ispred, ćerka i majka su na rendgenu, odakle misteriozno nestaju. Kada se to desi, Rej je ubeđen da je u čitav slučaj umešana bolnica. ''Kloi''

Uverena da je njen suprug vara, Ketrin (Džulijan Mur) angažuje Kloi, pratnju, da upozna njenog supruga kako bi na taj način testirala njegovu vernost. Stvari izmiču kontroli kada se odnos između njih troje intenzivira. ''Vozač''

Rajan Gosling igra kaskadera u Los Anđelesu, koji je mesečno angažovan kao vozač za iskusne kriminalce u begu. Goslingov lik se sprijatelji sa svojom komšinicom i njenim maloletnim sinom, a zatim pristaje da pomogne njenom suprugu u pljački milion dolara, kad on izađe iz zatvora. Kada sve pođe po zlu, on mora da zaštiti majku i sina. "Bivša mašina"

Mladi programer je izabran da učestvuje u revolucionarnom eksperimentu o veštačkoj inteligenciji, gde je njegov zadatak da ocenjuje ljudske kvalitete visoko naprednog humanoida Ave. ''47 metara dole"

Kler Holt i Mendi Mur upuštaju se u hrabro istraživanje dubokih, tamnih voda kraj obale Meksika. Šta bi moglo poći po zlu? (Vi znate šta bi moglo poći po zlu) ''Omražena osmorka''

Kventin Tarantino donosi misteriju u stilu Agate Kristi, lociranu na američkom Zapadu neposredno nakon građanskog rata, sa bogatom glumačkom postavom koja uključuje Semjuela L. Džeksona, Kurta Rasela, Brusa Derna i Dženifer Džejson Lej. ''Ja sam lepa stvar koja živi u ovoj kući"

Lili (Rut Vilson) je medicinska sestra koja se zbog posla seli u zabačenu vilu Nove Engleske u vlasništvu njenog pacijenta, starijeg romanopisca horora koji pati od demencije. Ubrzo Lili počinje da ispituje da li su uznemirujuće stvari koje se događaju u ovoj kući oživele pravo iz jedne od knjiga njenog pacijenta. ''Nacionalno blago''

Nikolas Kejdž je kriptolog odlučan da locira istorijsko blago, krađom Deklaracije o nezavisnosti (koja sadrži mapu do plena na poleđini), u ovom avanturističkom filmu o Indijani Džonsu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: