Ovo je najbolja pesma: Da li vam se sviđa? VIDEO

Na ovogodišnjoj dodeli britanskih muzičkih nagrada za najbolju pesmu proglašena je "Someone You Loved" Liusa Kapaldija. On je takođe proglašen najboljim umetnikom u proboju.

Izvor: B92

Sreda, 19.02.2020.

10:25

Ovo je najbolja pesma: Da li vam se sviđa? VIDEO
Foto: Getty/Gareth Cattermole / Staff

Najbolji muški izvođač je Stromzii, najbolji ženski izvođač Mejbel, a najbolja grupa Foals. Dodela britanskih muzičkih nagrada održana je sinoć po 40. put, a ceremoniju je, treći put zaredom, vodio komičar Drejk Vajthol.

Reper Stromzi pobedio je Harija Stajlsa, Luisa Kapaldija, Majkla Kivanuku i Dejva u kategoriji solo umetnik.
Stromzi/Foto: Getty/Gareth Cattermole / Staff
Luis Kapaldi (23) je proglašen za najboljeg mladog umetnika, ali je odneo i nagradu za pesmu godine. On se na binu popeo sa flašom piva u ruci. Pesma "Someone You Loved" najbolja je u protekloj godini, a na Jutjubi ima više od 90 miliona pregleda.
Foto: Getty/ Gareth Cattermole / Staff
"Hvala vam je*eno mnogo. Vidimo se kasnije", rekao je mladi pevač.

Najbolja britanska grupa je Foals, dok je zvezda u usponu - Salest. Dejv je osvojio nagradu za najbolji album godine. On je tokom izvođenja pesme isprozivao britanskog premijera Borisa Džonsona, kojeg je nazvao rasistom.
Foto: Getty/Gareth Cattermole / Staff

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

21 h

Podeli: