Nakon 22 godine stiže poslednji deo filma "Smrtonosno oružje"

Kultni dvojac Mel Gibson i Dani Glover snimaju peti deo filma "Smrtonosno oružje", 22 godine nakon poslednjeg filma, potvrdio je producent Den Lin.

Izvor: FoNet

Subota, 01.02.2020.

13:06

Nakon 22 godine stiže poslednji deo filma
Foto: Gettyimages/ Joshua Blanchard

Još je 2018. godine bilo govora o petom nastavku filma, ali producent Den Lin sada je potvrdio da će se to zaista desiti, prenose mediji u Los Anđelesu.

Producent TV serije "Smrtonosno oružje” Den Lin otkrio je, na okruglom stolu časopisa Holivud reporter, da se studio nada snimanju još jednog nastavka "Smrtonosnog oružja", prenosi Total film.

"Pokušavamo da snimimo poslednje 'Smrtonosno oružje'. I reditelj Ričard Doner se vraća. Originalna postava se vraća. Neverovatno je. Ta priča je veoma lična za njega. Mel Gibson i Deni Glover su voljni, tako da ostaje još samo scenario", naveo je Lin.

Reč je o nizu akcionih filmova s Melom Gibsonom i Danijem Gloverom u ulogama dvojice policajaca iz Los Anđelesa.

Poslednji film o "smrtonosnom oružju" snimljen je 1998. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

23 h

Podeli: