Nova serija Prve televizije "Igra sudbine" obara rekorde gledanosti u svom terminu emitovanja

Prema zvaničnim rezultatima agencije za istraživanje i merenje TV gledanosti agencije Nielsen Audience Measurement, nova serija Prve televizije "Igra sudbine" bila je ubedljivo najgledaniji program u svom terminu emitovanja sa 24 odsto udela među publikom do 50 godina starosti. Seriju je pratilo više od million gledalaca, a daleko iza toga su se našli programski sadržaji konkurentskih televizija.

Izvor: B92

Petak, 24.01.2020.

13:48

Nova serija Prve televizije

Publika je od samog početka zavolela seriju “Igra sudbine”, koja iz dana u dan ima sve veći broj fanova. Takođe, Prva televizija bila je i juče najgledanija televizija u Srbiji u udarnom terminu gledanosti u datoj ciljnoj grupi. Osim "Igre sudbine", na listi dvadeset najgledanijih programskih sadržaja našle su se i emisije “Exluziv”, Vesti Prve u 18h, serije “Na granici” i “Urgentni centar”, kao ifilmski program.
Foto: Promo
Medijska grupa Kopernikus Corporation ponovo je bila najgledanija na nivou celog dana među publikom do 50 godina prema datim rezultatima merenja.
Foto: Promo
Hvala vam na ukazanom poverenju, nastavite da pratite naš program. Ne propustite novu domaću, humorističku seriju “Tate”, koja je na programu Prve televizije od ponedeljka 27. januara u 20 časova. Zanimljiva priča o četvorici očeva i njihovim dogodovštinama nasmejaće vas do suza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: