In Flames 20. maja u Beogradu

Legendarni melodični metal bend In Flames, poznat po razbijačkim pesmama poput "Only For the Weak", "Deliver Us", "I Am Above" i "Trigger", održaće koncert 20. maja (20:30) u Bašti Studentskog kulturnog centra Beograda.

Izvor: B92

Sreda, 22.01.2020.

14:31

In Flames 20. maja u Beogradu
Foto: Screenshot/youtube

Od osnivanja 1990. godine u Švedskoj, In Flames je nebrojeno puta turnejama obišao planetu, uticao na brojne druge bendove, ne prestajući da svoj prepoznatljiv zvuk pomera napred. Na muzičkoj sceni punoj naizgled beskrajnog niza podžanrova i prolaznih trendova, In Flames su primer šta to znači čvrsto ostati postojan u svojoj jedinstvenoj viziji.

Nju je bend pokazao kroz 13 albuma, među kojima su "A Sense of Purpose", "Sounds of a Playground Fading", "Siren Charms" i poslednji "I, The Mask" (2019). "Rano smo bili odlučili da će ovaj bend raditi na svoj način i da nećemo razmišljati o tome kakav ukus vlada ovog meseca. Na kraju, mi smo ti koji će svirati te pesme i stati iza njih. Neophodno je da muzika bude zanimljiva nama, koliko i našim fanovima, jer nam ovo nikad nije bio posao već način života", objasnio je solo gitarista Bjorn Gelotte.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: