Dobitnik Emija i Zlatnog globusa Džejson Bejtman u novoj horor priči Stivena Kinga

Pisac Stiven King pokazao se još jednom kao odlična inspiracija za novu TV horor priču.

Izvor: B92

Utorak, 14.01.2020.

10:06

Dobitnik Emija i Zlatnog globusa Džejson Bejtman u novoj horor priči Stivena Kinga
Foto: Gettyimages/ Frazer Harrison

Njegov bestseler "Autsajder" donosi nam priču o policajcu koji istražuje ubistvo deteta.

Ova desetodelna kriminalistička horor serija prati policijskog detektiva Ralfa Andersona tokom istrage ubistva jedanaestogodišnjeg dečaka Frenkija Pitersona, čije osakaćeno telo je pronađeno u šumama Džordžije.

Misteriozne okolnosti koje okružuju ovaj zločin podstaknu Ralfa, koji još tuguje zbog smrti svog sina, da u istragu uključi neobičnu privatnu istražiteljku Holi Gibni, nadajući se da će njene natprirodne sposobnosti objasniti neobjašnjivo, piše Indi Wire.

Ben Mendelson glumi detektiva Ralfa Andersona, a Sintija Erivo je u ulozi Holi Gibni.

Pored njih, gledaćemo i Bila Kempa kao Hauija Salomona, Mer Viningem kao Ralfovu suprugu Džini Anderson, Pedija Konsidina kao menadžera lokalnog striptiz kluba Kloda Boltona, Džulijan Nikolson kao Glori Mejtland, Jula Vaskeza kao detektiva Junisa Sabloa, Džeremija Boba kao privatnog istražitelja Aleka Pelija i Marka Menčaku kao detektiva Džeka Hoskinsa.

Dobitnik Emija i Zlatnog globusa Džejson Bejtman pojaviće se u ulozi Terija Mejtlanda.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: