Novi trejler za komediju "Sluga" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi

Pogledajte novi trejler za komediju "Sluga", koja u domaće bioskope stiže nekoliko dana posle premijere u Moskvi.

Izvor: B92

Petak, 13.12.2019.

11:31

Novi trejler za komediju
Foto: Promo

Premijera ruske hit komedije zakazana je za 27. decembar, a istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona.

Biković glumi glavnog junaka Grigorija “Grišu“, rođenog u bogataškoj porodici. Mladi Griša je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je "iznad zakona". Kada ode predaleko u svojim ispadima i biva suočen sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga, bez veza i bez primesa života kakav je do tada živeo. Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za recimo - mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi. U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: