Lijam Pejn: Grupa "One direction" sigurno će se ponovo okupiti

Lijam Pejn nedavno je rekao kako veruje da će se sigurno ponovo ujediniti grupa "One direction".

Izvor: Klix

Ponedeljak, 09.12.2019.

19:03

Lijam Pejn: Grupa
Foto: Gettyimages/Kevin Winter

Pevač, koji je upravo objavio svoj debitantski solo album, priznao je da članovi benda nisu svi prijatelji, ali je dodao da između njih nema zle krvi.

Heri Stajls, Nil Horan, Luj Tomlinson i Lijam Pejn su činili grupu koja je okupljena u muzičkom šou X faktor 2010. godine i koja je ubrzo postala jedna od najuspešnijih muških grupa na svetu.

Malik je prvi napustio grupu tako što se okrenuo solo karijeri, a njegov primer sledili su i preostali članovi koji su grupu napustili 2016. godine, piše Skaj njuz.

Svih pet pevača postigli su različite uspehe kao solo izvođači, a Pejnov debitantski album "LP1" objavljen je u petak. Međutim, iznova se postavlja pitanje potencijalnog ponovnog okupljanja benda.

U emisiji "Sandej branč" na programu Čenel 4 Pejn je govorio o šansama da se to dogodi.

"Ja mislim da ćemo se u nekom trenutku vratiti. Zapravo, vratićemo se sigurno", rekao je u emisiji, između ostalog, Lijam Pejn.

On je rekao i to da se često čuje sa Lujom Tomlinsonom i da je Stajlsa nedavno gledao na nastupu na Capital's Jingle Bell Ballu.

"Zapravo sam ga tek nedavno video prvi put nakon tri godine. Nismo se videli dugo, dugo vremena. Bilo je zaista lepo. On je još isti lik kao i kad je ostavljao grupu. Uprkos korektnim odnosima, ljudi su pomalo u zabludi ako misle da smo svi međusobno bliski i dobri prijatelji, ali među nama nema zle krvi i to je dobro", zaključio je ovaj mladi muzičar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: