Ovo je najslušanija pesma u poslednjih 10 godina

Servis za strimovanje muzike Spotifaj objavio je listu najslušanijih pesama u poslednjih 10 godina

Izvor: B92

Petak, 06.12.2019.

15:44

Ovo je najslušanija pesma u poslednjih 10 godina
Foto: gettyimages/ John Phillips

Servis za strimovanje muzike Spotifaj (Spotify) objavio je listu najvećih pesama, albuma i izvođača u poslednjih 10 godina, a otkrili su da je izvođač čiju su muziku ljudi najviše strimovali Drejk.

Reper je prikupio više od 28 milijardi strimova, a njegova najpopularnija pesma "One Dance" puštena je 1,7 milijardi puta. Na drugom mestu je Ed Širan, a usledili su Post Maloun, Arijana Grande i Eminem, prenosi Indeks.

Najslušanija pesma decenije je "Shape Of You" Eda Širana, koja je puštena 2,4 milijarde puta. Najslušanija pesma u 2019. godini je "Senorita" Šona Mendesa i Kamile Kabelo. Pesma je objavljena u junu, a od tada je preslušana milijardu puta. Odmah posle nje našla se pesma Bili Ajliš "Bad Guy" s 900 miliona strimova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: