Premijera "Realne priče" u Beču: "Oduševljeni smo reakcijom publike!"

Režiserski prvenac srpskog glumca Gordana Kičića "Realna priča" premijerno je prikazan sinoć u Beču, čime je počeo "pohod" po bioskopskim dvoranama van Srbije.

Izvor: B92

Subota, 30.11.2019.

16:10

Premijera
Foto: TANJUG ANDRIJA VUKELIC bb

Bečka distributeska kuća “Adria film” “Realnom pričom” nastavila je stavljanje dela srpske kinematografije u redovan program bioskopa u Beču.

Za premijeru debitanstkog filma Kičića u ulozi režisera vladalo je veliko interesovanje, te je projekcija održava u dve sale bioskova “Sinepleks Donaucentrum”.

Gordan Kičić, koji je i sam glumio u svom filmu, kao i glavna glumica Nina Janković-Dičić povodom premijere doputovali su u Beč, gde je publika imala prilike da na krako razgovara sa njima, kao i da napravi koju fotografiju protagonista mnogih filmova koji su gledali.

"Realna priča" naišla je na odličan prijem bečke publike, koja se smejala komičnim situacijama sa kojima se suočavao glavni junak priče u neuspelom pokušaju da sačuva brak, ali ujedno su iz bioskopske sale sa sobom poneli poruku da nikada ne smeju da izgube iz vida realne probleme, jer oni mogu postati nepremostivi, posebno u odnosu bračnog para.

"Ušli smo malo u bioskopsku salu za vreme prikazivanja filma I iskreno smo se oduševili reakcijom publike. Publika je ragovala na nekim mestima gde nisu reagovali do sada. Bilo je iznenadjujuće I u istom mahu divno. Posle dve nedelje pogledala sam ponovo delić filma I napunila se lepom I toplom energijom”, kazala je za Tanjug glumica Nataša Janković-Dičić.

Ona je dodala da su sve reakcije na ovaj film do sada bile fenomenalne i da svi iz bioskpske sale izlaze nasmejani, ali I dirnuti. Nakon premijere u Beču film ulazi u redovnu distribuciju širom Austrije, a od 8. decembra i u Nemačkoj.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: