Dokumentarni film o "Električnom orgazmu" na Danima domaćeg filma

U bioskopu Centra za kulturu Smederevo 14. novembra biće održan Dan domaćeg filma u organizaciji Filmskog centra Srbije.

Izvor: Beta

Sreda, 13.11.2019.

13:43

Dokumentarni film o
Foto: depositphotos/Petrovich99

Tog dana biće prikazana dva filma uz prisustvo reditelja, a ulaz će biti slobodan.

Prvo će biti prikazan kratki, desetominutni animirani film Miloša Tomića „Muzičke traume“, zasnovan na dokumentarnim audio-pričama. Projekcija je od 19 sati.

Film „Muzičke traume“ rezultat je autorove opsednutosti iskustvom iz muzičke škole u kom su prikazane ispovesti bivših učenika.

Biće prikazan i dokumentarni film „Električni orgazam za ljude budućnosti“ u režiji Marije Vukić.

Prateći „Električni orgazam“ na njihovoj prekookeanskoj turneji proleća 2018. godine, autorka slika portret jednog od najpopularnijih i najdugovečnijih rok bendova na prostorima bivše Jugoslavije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

21 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: