Dva dana dobrih filmova i koncerata u Novom Sadu

Udruženje Cinema City, koje je godinama u Novom Sadu organizovalo istoimeni međunarodni filmski festival, predstaviće 26. i 27. oktobra svoj novi format - dvodnevni "pop-up" festival pod nazivom "Cinema Now".

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.10.2019.

18:06

Dva dana dobrih filmova i koncerata u Novom Sadu
Foto: Cinema City

Dvodnevni "Cinema Now" festival biće održan u prostoru Kulturne stanice "Svilara" u Novom Sadu, a obuhvatiće muzičke, filmske i druge umetničke programe, najavili su organizatori.

Posetioci će između ostalog moći da pogledaju selekciju filmova koje su stvarali autori mlađe generacije iz Srbije, Mađarske, Rumunije, Hrvatske i Slovenije, a među naslovima su film "Vojnici", "Priča iz Ferentarija", "Take me somewhere nice", i drugi.

Na platou ispred "Svilare" biće i muzička bina, a nastupiće Beograđani "E-Play, bend iz Mađarske "Fran Palermo", kao i "Repetitor" iz Beograda.
Foto: E-play / Danilo Mataruga
Poseban segment "Cinema Now" festivala činiće promocija Nove mađarske umetničke scene u okviru projekta "K3CI" koji je deo Interreg-IPA programa prekogranične saradnje Mađarska-Srbija.

Ulaz na programe festivala "Cinema Now" biće besplatan, a za projekcije filmova može se rezervisati mesto na sajtu Gigstix.com.

"Cinema Now" podržala je Fondacija Evropska prestonica kulture Novi Sad 2021.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: