Kevin Spejsi obećao da će večeras doći na premijeru predstave u Narodnom pozorištu? FOTO/VIDEO

Holivudski glumac Kevin Spejsi ušetao je u Narodno pozorište u Beogradu, a prema najavama, on bi večeras trebalo da prisustvuje premijeri predstave "San letnje noći" u ovom pozorištu.

Izvor: B92

Utorak, 08.10.2019.

13:36

Kevin Spejsi obećao da će večeras doći na premijeru predstave u Narodnom pozorištu? FOTO/VIDEO
Foto: Getty/Clive Brunskill / Staff

Da je legendarni glumac koji se poslednjih godina suočio sa raznim optužbama za seksualno uznemiravanje, ušetao u ovo pozorište srpsku javnost obavestila je Jasmina Urošević iz Direkcije za dramu NP.

Ona je objasnila da su joj iz portirnice javili da je došao Spejsi, ali da joj je to malo bilo neverovatno.

"Pomislila sam da se sigurno neko šali sa nama. Čak me je u tom trenutku zvao Pera Božović, glumac, i pomislili smo da se možda Pera šali sa portirom. Međutim, nije bilo tako. Stvarno je ušao Spejsi, potpuno normalan, prijatan", ispričala je za TV Prvu Jasmina Urošević.
Pitao je da li je možda u toku neka proba i zamolio da li može da pogleda.

"Potpuno u tišini, bez remećenja kolega, seo je i sa svojim menadžerom gledao deo probe", objasnila je.

I glumica Marija Vicković pohvalila se na Instagramu da je upoznala slavnog glumca i u objavi napisala da je Spejsi obećao da će večars gledati premijeru:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: